.Crackhoes.blogg.se

2012-09-24
20:37:04

Full fart!

Oj, har inte hunnit skriva några inlägg tyvärr :/ För att jag har haft så mycket för mig + att jag har varit sjuk! :( Va lite halv sjuk i fredags, ont i halsen :( Sen i lördags när jag vaknade hade jag så sjukt ont i huvudet att jag knappt orkade gå upp ur sängen.. Så låg liggandes i sängen hela lördagen! På söndagen så orkade jag mig ut! Träffade issa,marcus och john, men issa och john träffade jag inte förän på kvällen. Vi käkade en pommes på grillen o så, chillade lite :) Jag tog 22:13 bussen hem!
 
Sen idag så hade jag först tk och gjorde en arbetsorden om lastbilar :) Det gick riktigt bra faktiskt! Sen efter lunch så höll jag på med L70 (hjullastare) Det var riktigt nice! Så snart får jag börja köra med den! :D 
 
Men det e surt att jag inte har fått mitt legg och inte körbeviset heller.. Men det kommer nu i veckan! Då är det bara att dra ut o köra på vägen med läraren :D Länktar som fan!! Men nu ska jag ta och lägga mig och bara softa! Kolla lite criminal minds o sen the dictator! :D Men ni får ha det så bra, lovar jag att skriva i morgon igen! :)